Atatürk İlkokulu
Taşlıca Mahallesi Rüzgarlı Sokak No10 03800 Şuhut AFYONKARAHİSAR
0(272) 718 12 00

VİZYON

Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Biz Şuhut Atatürk İlkokulu olarak, okulumuz için belirlenmiş ve okulun merkez odağı olan eğitim-öğretim programını bütün öğrencilerin öğrenmesine katkıda bulunacak şekilde uygulamak, okulumuzu etkili bir okul haline getirerek tüm öğrencilerin bilmeleri ve yapabilmeleri gerekli temel becerilerin öğretilmesini sağlayarak okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak, bütün öğrencilerin sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkarmak, geliştirmek ve kendi kendine öğrenen bireyler yetiştirmek için varız.

08:30 ve 15.05

İlçe Merkez